پایه ی اصلی اکثر کیک های تولد کیک اسفنجی ساده است که اگر طرز تهیه آن را بدانیم نیمی از راه برای پخت و تهیه یک کیک تولدخوشمزه برای عزیزانمان را رفته ایم. در این مطلب ابتدا مواد لازم برای تهیه این کیک لذیذ را ذکر می کنیم سپس مراحل تهیه همراه با تمام نکات را قید می کنیم.
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
وانیل 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 2/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک:
اول از همه توجه داشته باشید نیم ساعت قبل از شروع کار تمام مواد اولیه را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. همچنین فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ابتدا زردهها و سفیده تخممرغ ها را از هم جدا کنید. سفیدهها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.
زردهها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار شود. حالا کمکم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.
مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کردهاید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکههای شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.
منبع: http://www.beytoote.com/